Čas čítania
1 minute
Moja kuchárska kniha SLOVENKA
september 09, 2010 - 12:35
Všetky ženy dobre vieme, že dobrých nápadov nie je nikdy dosť, a najmä v kuchyni. Tiež niekedy rozmýšľate, akým obedom či večerou prekvapiť vašu rodinu? Poznáme odpoveď, áno viem... Nesmie to byť drahé, zložité a časovo náročné... Ja sama mám doma dva malé mlsné jazýčky, a tak presne viem, o čom hovorím. Práve preto sme sa v Slovenke dohodli, že pre vás pripravím tie najlepšie, nápadité recepty, vždy podľa aktuálnej sezóny. A keďže my Slovenky sme ženy praktické, vymysleli sme to tak, že jednotlivé prílohy si budete môcť zakladať a vyrobiť si vlastnú originálnu kuchársku knihu a navyše zadarmo.
Vaša Adriana Poláková
Prečo sa oplatí zbierať receptové prílohy a vytvoriť si kuchársku knihu?
1. Pre nápadité a chutné recepty, s ktorými budete variť zdravo, lacno a rýchlo.
2.Pretože recepty v jednotlivých prílohách sú zamerané na aktuálne sezónne suroviny, ktoré sú ľahko dostupné a finančne prijateľné.
3. Pre ich praktickosť – v každom recepte je uvedený čas prípravy jedla, aby vám zostala aj chvíľa pre seba.
4. Lebo je to skvelý darček pod stromček, ktorý ste robili ručne a z lásky.
Ako na to?
1. Vo vydaní časopisu Slovenka č. 36/2010 nájdete vloženú obálku vašej kuchárskej knihy Slovenka. Sú na nej naznačené miesta, ktoré treba predierkovať.
2. Ďalej máte priloženú prílohu receptov na najlepšie zeleninové pochúťky. Rozprestrite ju a v strede prestrihnite.
3. Ohniteju na polovicu a predierkujte na označených miestach.
4. Takto pripravenú prílohu vložte do obálky a zviaže stuhou ktorú prevlečte cez dierky.
Vaša Adriana Poláková
Prečo sa oplatí zbierať receptové prílohy a vytvoriť si kuchársku knihu?
1. Pre nápadité a chutné recepty, s ktorými budete variť zdravo, lacno a rýchlo.
2.Pretože recepty v jednotlivých prílohách sú zamerané na aktuálne sezónne suroviny, ktoré sú ľahko dostupné a finančne prijateľné.
3. Pre ich praktickosť – v každom recepte je uvedený čas prípravy jedla, aby vám zostala aj chvíľa pre seba.
4. Lebo je to skvelý darček pod stromček, ktorý ste robili ručne a z lásky.
Ako na to?
1. Vo vydaní časopisu Slovenka č. 36/2010 nájdete vloženú obálku vašej kuchárskej knihy Slovenka. Sú na nej naznačené miesta, ktoré treba predierkovať.
2. Ďalej máte priloženú prílohu receptov na najlepšie zeleninové pochúťky. Rozprestrite ju a v strede prestrihnite.
3. Ohniteju na polovicu a predierkujte na označených miestach.
4. Takto pripravenú prílohu vložte do obálky a zviaže stuhou ktorú prevlečte cez dierky.
Kedy nájdete ďalšie recepty do Vašej kuchárky?
Číslo | Vychádza | Názov prílohy receptov |
36 | 7.9. | Zeleninové pochúťky |
38 | 21.9 | Pečieme s neskorým ovocím |
40 | 5.10. | Kapustové a zemiakové hody |
42 | 19.10. | Pochúťky z mliečnej dráhy |
45 | 9.11. | Pomazánkové variácie |
47 | 23.11. | Špeciality zo slovenských regiónov |
49 | 7.12. | Vianočné dobroty |
50 | 14.12. | Čo nové na novoročný stôl |
Po vložení všetkých receptových príloh bude vaša kuchárska kniha Slovenka mať až 132 strán!
Želáme Vám dobrú chuť!
Komentáre